Elshoffeest: ouderwets gezellig

0231913_Elshof.jpg
.

ELSHOF – “Ouderwets gezellig”, zo omschrijft Wilco Engberts namens de organisatie van het Elshoffeest de sfeer tijdens het afgelopen feestweekend. Het programma begon op vrijdagavond met een pubquiz en een optreden van Zwarte Jannes.

“De tent was die avond al mooi vol”, vertelt Wilco. “Een dag later hadden we de Trekkerslep met zo’n 180 deelnemers. De hele dag stond er mooi wat volk langs de baan. En dit gecombineerd met het volleybaltoernooi.” De aansluitende feestavond trok volgens Wilco ook veel mensen. “De tent en het terras stonden vol. Er had ook weinig meer bij gekund.” Zondag volgde het Motorcross Spektakel (foto). Circa zestig motorcrossers uit Elshof en omgeving deden mee. Onderling natuurlijk voor de eer, maar vooral ook om ervaring op te doen op de speciaal voor de gelegenheid aangelegde baan. “Max Verstappen moest vroeg racen en toen hij rond half drie klaar was, kwam het publiek massaal hiernaartoe. Motorcross en trekkerslep, dat zijn programmaonderdelen die bij ons passen. Dat publiek drinkt graag een biertje. En dat hebben we nodig, want de entree is altijd gratis. Na afloop van het Motorcross Spektakel hadden we muziek in de tent. De band Lead speelde ook nog wat werk van Normaal en daarbij kwam er weer stro aan te pas. Het was ouderwets gezellig…” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.