Drukte en drag queens op Midzomerfeest Mariënheem

0232531_Midzomerfeest.jpg
.

MARIËNHEEM – “We hebben een geweldig weekend gehad”, zegt Raymond Holtmaat, voorzitter van de Midzomerfeesten Mariënheem. Het vrijdagavondprogramma trok ongeveer duizend bezoekers (“En dat is voor een vrijdagavond top”); zaterdag was er veel belangstelling voor alle activiteiten en ’s avonds was de tent finaal uitverkocht. “We hadden drieduizend mensen op het terrein en hebben de hele tent open gegooid”, vertelt Raymond. “Het was echt druk. We hebben nee moeten verkopen en dat is nog nooit gebeurd.” Zondag gooide de regen roet in het eten, maar ’s middags trok de Mega Recordshow al met al toch nog zo’n duizend bezoekers. Er waren diverse recordpogingen: van stropdaszoep’n tot dildohangen, van buikschuiven tot armpje drukken. En daarnaast was er nog een extraatje. Enkele dappere deelnemers hadden zich laten verkleden tot drag queen. De eerste prijs ging naar de heer/dame die het meeste applaus scoorde op de catwalk. Foto: Annet van Raalten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.