Demo Deals bij Bos Bedden Nijverdal

0231388_BosBedden.jpg
.

(Advertorial)

NIJVERDAL – Sinds maart 2022 is Bos Bedden ook gevestigd in Nijverdal. Daar beschikt het bedrijf over een showroom van 3.000 vierkante meter. Bos Bedden is daarnaast sinds 1979 gevestigd in Nieuwleusen. Beide locaties gaan nu hun magazijnen opruimen. Hierdoor zijn er extreem veel (vakantie)voordeeltjes te scoren!

“Wij streven er altijd naar om ons assortiment altijd up to date te hebben”, zo laat het bedrijf weten. “Hierdoor hebben we één keer in het jaar een grote uitverkoop van alle demomodellen. Wellicht zit uw droombed of droommatras er wel tussen voor een droomprijs! De kortingen op bekende merken zoals Auping, Pullman en Eastborn lopen op tot wel 75 procent. Dit keer is er extra grote keuze, want de Auping Studio in Nieuwleusen wordt vernieuwd.”
De voorraden zijn inmiddels evenredig verdeeld over de beide filialen. Daarnaast is er een nieuwe collectie onderweg van Pullman. Daardoor komen veel modellen die slechts twee maanden in het nieuwe pand staan, al beschikbaar. “De moeite waard om te komen kijken. De actie loopt tot en met 24 juni waarbij geldt: weg is pech.” Bos Bedden Nijverdal is te vinden aan de Albert Einsteinstraat 11, 7442 DK, in Nijverdal, tel: 0548-740030, e-mail: nijverdal@bosbedden.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.