De Verbeelding geopend tijdens Atelierweekend

De Verbeelding geopend tijdens Atelierweekend

REGIO – Op zaterdag 25 en zondag 26 juni vindt het Landelijke Atelierweekend plaats. Meer dan tweehonderd ateliers in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek. Bezoekers krijgen zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars. Kijk voor deelnemende ateliers op www.landelijkatelierweekend.nl. In Wijhe haakt Galerie de Verbeelding aan. Daar geeft gastexposant Jean Nieuwenhuis 30 procent korting op haar geëxposeerde werk vanwege het 30-jarig bestaan van haar fotostudio. Zie verder www.deverbeeldingwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.