College akkoord met ‘beperkte’ uitbreiding van de Huttert

College akkoord met ‘beperkte’ uitbreiding van de Huttert

RAALTE – Recreatiebedrijf de Huttert in Luttenberg heeft van het Raalter college van B&W het groene licht gekregen om het huidige aantal van 25 kampeerplekken uit te breiden tot 40. Daarnaast mogen twee bestaande boerderijkamers worden omgezet naar een groepsaccommodatie. Dat betekent overigens nog niet dat de plannen een definitief akkoord hebben gekregen; er bestaat nog de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen en ook de raad moet zich er nog over buigen. Eerder had de Huttert nog grotere plannen, maar die zijn, na klachten van buren, naar beneden bijgesteld. Inmiddels zijn er meerdere gesprekken met de buren geweest. Die blijven echter kritisch. Het college concludeert echter dat de ‘beperkte uitbreiding’ voldoet aan de geldende afstandseisen. Volgens het college neemt dat echter niet weg dat de buren overlast kunnen ervaren. Het ontwerpbestemmingsplan komt voor een periode van zes weken ter inzage te liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.