Circus in de Zorg naar de Hartkamp

Circus in de Zorg naar de Hartkamp

RAALTE – Circus in de Zorg zet op woensdag 22 juni haar tent op bij Carinova woonzorglocatie De Hartkamp. Het circus verzorgt drie voorstellingen voor bewoners en cliënten van Carinova. De show is helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Of dat nu ouderen, gehandicapten of mensen met een beperking zijn. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Acrobaten doen spannende acts in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting. Elke voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. “Na de jaren van corona waarin weinig leuke dingen mogelijk waren, is dit weer eens een feest; dat is ook het thema van de voorstellingen”, zo laat Carinova weten. De komst van het circus is een van de activiteiten rondom de viering van het 50-jarig bestaan van de Hartkamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.