Boerenbedrijven openen deuren

Boerenbedrijven openen deuren

REGIO – 76 boerenfamilies in Nederland openen binnenkort de staldeuren voor publiek. Dit in het kader van de vijftiende editie van de Campina Open Boerderijdagen.

Ook het agrarische bedrijf van de familie Hartkamp in Dalfsen (27 mei), melkveebedrijf Lugtenberg in Luttenberg (6 juni) en melkveebedrijf familie Bos in Deventer (6 juni) haken aan. Voor jong en oud is er dan van alles te beleven op het boerenerf: van een rondleiding tot leuke en leerzame spelactiviteiten. Zo laat de boer zien hoe de melk van de grazende koeien in de wei terechtkomt in het glas thuis op tafel. Daarnaast kan het hele gezin producten proeven en meedoen aan spelletjes en activiteiten die horen bij het boerenleven. Alle deelnemende boerderijen zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Het bedrijf van de familie Hartkamp is te vinden aan de Hessenweg 1 in Dalfsen; melkveebedrijf Lugtenberg aan de Oude Twentseweg 18 in Luttenberg en melkveebedrijf familie Bos aan de Rodijksweg 13 in Deventer. Zie verder: https://campina.nl/boerderijdagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.