Boerderijviering in Heeten

Boerderijviering in Heeten

HEETEN – Kerk in Platteland verzorgt op zondag 26 juni een viering op het erf van de boerderij van Frans en Truus van Koe in de kost in Heeten. Het thema van de viering is ‘Boeren hebben we nodig’. Na afloop is het mogelijk om het bedrijf te bekijken.

“We willen samen vieren. We willen nadenken over en ons bewust zijn van ons voedsel: waar komt het vandaan, wetend dat we niet alles zelf in de hand hebben. Bovendien zijn er zoveel onzekerheden voor onze boeren en hun toekomst. Met alles wat er speelt in de wereld, ver weg, maar ook heel dichtbij, wordt het er niet eenvoudiger op”, zo laat de organisatie weten. De muzikale omlijsting komt van Gerard Kolkman en zijn dochters Wieke en Noortje. De bezoekers worden opgeroepen om, voor zover dat mogelijk is, op de fiets te komen. Koe in de kost is te vinden aan de Stokvisweg 10 in Heeten. Aanvang is om 10.00 uur. Zie verder www.koeindekost.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.