Bijna duizend bezoekers bij Theater aan de Vijver

0233098_Theater.jpg
.

RAALTE – Festival Theater aan de Vijver heeft afgelopen zondag naar schatting bijna duizend bezoekers op de been gebracht. Buiten bij het Hoftheater aan de zijde van de vijver was er een cultureel programma vol muziek, theater en ander vermaak. Bezoekers konden picknicken in het gras. “Er was een lekker sfeertje, heel ontspannen”, vertelt medeorganisator Mirjam Borger. “We hadden enkele verrassende theateracts. Bijvoorbeeld een vliegtuigact, een klein autootje dat over de kop ging en een leuke kindervoorstelling. Harry Vossen had een vogel gemaakt die bewoog als je aan een koord trok en een stellage met pannen, waarmee de kinderen zelf muziek konden maken. We zijn zeer zeker tevreden. Het weer viel mee, er vielen een paar druppeltjes, maar dat schrok niemand af. Iedereen bleef.” De aquabubbles bleken, zoals verwacht, ook weer populair. Mirjam: “Ik hoorde dat kinderen bij de buren hadden gezegd: ‘Wanneer gaan wij?’” Foto: Annet van Raalten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.