Benefietconcert KNA en Kanto Mondo voor Oekraïne

0231583_Kanto.jpg
.

OLST – Accordeonvereniging KNA en wereldkoor Kanto Mondo, beiden uit Olst, verzorgen op zondag 26 juni een benefietconcert ten behoeve van ‘Olst-Wijhe samen voor Oekraïne’. Dat gebeurt in het dorpshuis van Overkempe aan de Koekoeksweg 100 in Boskamp/Olst. De entree is gratis, maar er wordt wel gevraagd om een vrije gift. “Daarmee kunnen wij, als Olst-Wijhenaren, de noodgedwongen gasten uit Oekraïne die in onze dorpen verblijven helpen”, zo laat de organisatie weten. In de pauze zijn koffie, thee en sap met wat lekkers verkrijgbaar. Ook de opbrengst hiervan is geheel bestemd voor het doel. Consumptiemunten kosten 2 euro. Er kan niet worden gepind, dus neem contant geld mee (graag zoveel mogelijk gepast betalen). Het programma duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De zaal is geopend vanaf 13.30 uur.

Op de foto: Kanto Mondo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.