Avond in teken Autisme Belevings Circuit in Den Nul

Avond in teken Autisme Belevings Circuit in Den Nul

REGIO – Evenmens verzorgt op donderdag 16 juni een avond in BijRipperda in Den Nul over het Autisme Belevings Circuit. Door middel van tien korte opdrachten brengt het ABC de bezoekers in de gevoelswereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken en proeven. Naderhand worden de opdrachten besproken en tips gedeeld. Het programma duurt van 19.30 tot 22.00 uur; inloop vanaf 19.15 uur. De entree bedraagt 5 euro. Aanmelden is verplicht (maximaal twaalf deelnemers per avond). Aanmelding en meer info via www.evenmens.nl/abc of tel. 0548 638 830.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.