André Nijboer wint Logt fietsbingodauwtraptocht

0230850_Fietsbingo.jpg
.

OLST – André Nijboer heeft de hoofdprijs van de zeventiende editie van de Logt fietsbingodauwtraptocht van SC Overwetering gewonnen. Hij ging naar huis met een splinternieuwe fiets, aangeboden door Logt Tweewielers. 139 deelnemers deden op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, mee. De eersten startten om 09.00 uur. De route leidde de deelnemers via Middel en Boerhaar naar het pauzepunt bij de familie Middelkamp op het festivalterrein van Dauwtappen. Onder het genot van een kopje koffie of thee en krentenwegge werden de deelnemers getrakteerd op een muzikaal optreden van zangeressen Jet en Laurie Kleineschaars. Via de Boskamp vond iedereen de weg terug naar SC Overwetering. Hier stond de deelnemers een lunch te wachten. Onderweg hadden de deelnemers nummers verzameld. Deze nummers konden zij afstrepen op hun bingokaart. De rest van de dag stond in het teken van gezelligheid onder het genot van een borrel. Overwetering kijkt wederom terug op een geslaagde editie en bedankt de vele sponsoren voor de door hen beschikbaar gestelde prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.