Alzheimercafé met huisarts

Alzheimercafé met huisarts

RAALTE – Op dinsdag 5 juli vindt er weer een Alzheimercafé plaats in het Annahuis in Raalte. Jos Nijman (huisarts in praktijk Westdorp) vertelt meer over de rol van de huisarts bij dementie. Hij behandelt daarbij het hele dementieproces. Vanaf het ‘niet pluis’-gevoel tot aan de laatste fase van dementie. Niet in de gelegenheid om zelf te komen, maar toch belangstelling? Meld je dan voor 4 juli aan met een mail naar: alzheimercafe.raalte@outlook.com. Dan ontvang je een digitale uitnodiging. Aanvang is om 19.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie neem contact op met Marleen Karkdijk, tel. 0572-820997 of Jannie Melenboer, tel. 0570-518185.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.