Zonnebloem huldigt twaalf jubilarissen

0227786_Zonnebloem.jpg
.

RAALTE – Op dinsdag 26 april, de dag van de lintjesregen, was het ook groot feest bij de Zonnebloem in Raalte. Het bestuur huldigde twaalf jubilarissen met een oorkonde en bijbehorend speldje als dank voor hun jarenlange dienstbaarheid als vrijwilliger. Tevens ontvingen alle jubilarissen ook nog een cadeaubon en uiteraard een bos bloemen. Het gaat om Mariet Voorhorst, Janny Moek en Riet Hekker (allen 40 jaar vrijwilliger); Annie Holterman, Marinus Oosterlaken, Betsie Oosterlaken, Tonny Neuleman, Hermien Kemper en Dinie Hofstede (25 jaar vrijwilliger) en Riet Groot Zwaaftink, Jan Bootsveld en Henk Stroot (10 jaar vrijwilliger). Janny Moek, Riet Hekker en Annie Holterman waren jammer genoeg verhinderd en zullen hun oorkonde op een later tijdstip ontvangen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.