Wim en Alie van Dam 60 jaar getrouwd

HEINO – Wim en Alie van Dam-Stegeman vierden op dinsdag 26 april hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Martijn Dadema ging even bij het stel op de koffie.

De twee zijn allebei opgegroeid op boerderijen in de omgeving van Heino; Wim aan de Ganzepanweg in Dalfsen en Alie in Liederholthuis. Ze leerden elkaar kennen in 1955. Na ruim zes jaar verkering trouwden ze op 26 april 1962. Ze betrokken vervolgens een woning in Kraggenburg, waar Wim knecht was bij een landbouwbedrijf. Daar kregen ze hun eerste zoon en twee jaar later een tweeling. In 1968 ging het gezin terug naar de Ganzepanweg, waar Wim en Alie het melkveebedrijf van de vader van Wim overnamen. Ze kregen hier nog twee dochters. Wim stopte op zijn 64-ste met het melkveebedrijf. Sinds 2010 woont het stel aan de Spinde in Heino. Hier hebben ze het enorm naar hun zin. Ze hebben inmiddels dertien kleinkinderen gekregen en drie achterkleinkinderen, de vierde is op komst. De familie kende ook verdrietige tijden. Een dochter van Wim en Alie en twee kleinkinderen zijn overleden.
Wim fietst veel met een clubje en Alie neemt graag deel aan activiteiten van de kerk; schildert en zingt in een koor. Ze hopen op nog vele jaren in gezondheid. Ze vierden hun 60-jarig huwelijk met familie, vrienden en buren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.