Weer fietsbingo van SC Overwetering

Weer fietsbingo van SC Overwetering

OLST – SC Overwetering presenteert op donderdag 26 mei, hemelvaartsdag, weer de traditionele Logt Tweewielers fietsbingo. Een fietstocht van ongeveer 25 km door de omgeving van Olst waarin nummers verzameld moeten worden voor de bingokaart.

Halverwege de route maken de deelnemers een stop bij het Dauwtappen festival in Middel voor een lekker bakje koffie of thee en een versnapering. Na afloop van de fietstocht bestaat de mogelijkheid om een lunch te nuttigen. Rond 13.00 uur volgt de bingo. De hoofdprijs is een fiets, gesponsord door Logt Tweewielers.
Inschrijven kan tussen 9.00 en 10.00 uur in de kantine van SC Overwetering. De deelnamekosten bedragen 4 euro voor iedereen van 11 jaar en ouder en 2 euro voor kinderen tot en met 10 jaar (met lunch zijn de bedragen respectievelijk 8 en 4 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.