Weer excursies bij het Rozendael

Weer excursies bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer biedt vanaf dinsdag 17 mei weer excursies aan bij het landgoed Het Rozendael. De familie van Ittersum stelt daartoe de tuinen op verschillende avonden open.

De wandeling gaat door het parkbos met paden en lanen via de boomgaard met vijver naar de kruiden- en groentetuin. Hier is de druivenkas met eeuwenoude druivenrank te bewonderen. Door een meer dan honderd jaar oude heg komen de deelnemers vervolgens in de siertuin, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf. Ook zijn er allerlei dieren: varkentjes, lakenvelders(koeien) en in een van de weilanden lopen drie ezels. Agnes vertelt er onderweg van alles over.
De start is om 19.00 uur. Verzamelen bij de ingang van Het Rozendael, Rozendaelseweg 3, 8141NC Heino. De kosten zijn 3 euro per persoon. Opgave via tel. 0572-391955, mob. 06-30849512 of e-mail: jenh.nijmeijer@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.