Wandelweekend vanaf de Portlander

Wandelweekend vanaf de Portlander

RAALTE – Wandelgroep Raalte presenteert op zaterdag 14 en zondag 15 mei haar jaarlijkse Sallandse voorjaarstocht. Na twee stille jaren in verband met corona, kan de wandelaar weer zijn hart ophalen met maar liefst zes wandelroutes door het Sallandse landschap. Startpunt is camping De Portlander aan de rand van Schoonheten.

Starten aan de 40 en 30 km kan tussen 8.00 en 9.00 uur; aan de 20 km tussen 8.30 en 10.30 uur; aan de 15 en 10 km tussen 9.00 en 13.00 uur en aan de 5 km tussen 10.00 en 14.00 uur. Bijzonder is dat de routes met grote regelmaat over particulier terrein lopen. Dit betekent echter ook dat honden gedurende dit wandelweekend niet zijn toegestaan. De deelnamekosten bedragen 4 euro (leden KWBN 3 euro). Voor meer informatie: www.wandelgroep-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.