Wandelvierdaagse vanaf Dorpshuus

Wandelvierdaagse vanaf Dorpshuus

HEINO – Het Dorpshuus in Heino presenteert van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei weer de jaarlijkse wandelvierdaagse. De deelnemers kunnen elke dag bij het Dorpshuus starten aan routes van 2,5 km, 5 km en 10 km.

Op de laatste dag worden ze daar ook feestelijk onthaald. Starten aan de 10 km kan tussen 18.00 en 18.45 uur. Starten aan de andere afstanden is mogelijk vanaf 18.00 uur. Onderweg krijgen de wandelaars een versnapering aangeboden. Inschrijving is mogelijk via https://wandel4daagseheino.nl of bij het Dorpshuus. De deelnamekosten bedragen 5 euro bij voorinschrijving, daarna 6 euro. De wandelvierdaagse heeft dit jaar een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Hilgenkamp Bouwservice.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.