Wandel3Daagse in Lemelerveld

Wandel3Daagse in Lemelerveld

LEMELERVELD – De gezamenlijke scholen in Lemelerveld houden van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei weer de Wandel3Daagse. Iedereen, jong en oud, kan meedoen. De deelnemers kunnen elke dag starten aan wandelroutes van 5 of 10 kilometer. Even snel tellen leert dat de Wandel3Daagse vier dagen duurt, maar woensdag 18 mei geldt als inhaaldag. Het is ook mogelijk om één avond aan te haken. De start is op maandag, dinsdag en woensdag vanaf sportpark Heidepark tussen 18.00 en 19.00 uur. Op de laatste dag, donderdag, start de 10 km om 17.30 uur en de 5 km om 18.15 uur. De deelnemers worden feestelijk ingehaald bij het Anker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.