Voorbereidingen Farmstacle Run in volle gang

0228517_Farmstacle.jpg
.

HEINO – Na twee jaar afwezigheid door corona en een aantal bestuurlijke wissels is de organisatie van de Farmstacle Run in Heino weer volop bezig met de voorbereidingen van de nieuwe editie op zondag 10 juli. De obstakels zijn zo goed als uitgedacht en het bouwen gaat bijna beginnen.

De Farmstacle Run is een obstakelrun in boerenstijl. Deelnemers rennen door het Sallandse platteland en trotseren onderweg verschillende obstakels in het boeren thema. De deelnemers komen door verschillende stallen en moeten over en onder diverse landbouwvoertuigen klauteren. Ook dit jaar ontbreekt het populaire obstakel waarbij de deelnemers onder goedkeurend oog van de varkens door de modderpoel moeten niet.
Opgave via www.farmstaclerun.nl. Wil je deelnemen met een groep, dan kun je bij de aanmelding een teamnaam opgeven. Op die manier word je in dezelfde startgroep ingedeeld. Daarnaast zoekt de organisatie ook nog vrijwilligers die willen helpen om de Farmstacle Run soepel te laten verlopen. Ook voor aanmelding daarvoor zie de eerder genoemde site.

Foto: Crefoli

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.