Vital Centre Raalte Run: aftellen is begonnen

RAALTE – Aanstaande vrijdagavond 13 mei gaan honderden hardlopers de strijd met zichzelf en met elkaar aan tijdens de Vital Centre Raalte Run. Vanaf de start op de Hammerweg lopen zij 5 km, 10 km of 10 Engelse Mijl door het buitengebied van Raalte. Om 18.15 bijt de jeugd het spits af op de 1 en 2 km Kidsrun.

Deelnemers worden onderweg weer opgezweept door twee dj’s. Ook passeren zij onderweg de tiny houses, waar Oekraïense vluchtelingen worden opgevangen. Deze opvangplekken zijn gerealiseerd door de buurtbewoners. Om dit prachtige initiatief te ondersteunen, wordt bezoekers vrijdagavond de mogelijkheid geboden om een donatie te doen. De gehele opbrengst komt ten goede aan de vluchtelingenopvang.
Als rond de klok van 21.00 uur de laatste loper de finish heeft bereikt, betekent dit direct het einde van het evenement. Na 25 jaar heeft de organisatie besloten om een punt te zetten achter de Run. In het restaurant van Vital Centre wordt een wand gevuld met foto’s, krantenartikelen en posters. Bezoekers kunnen hier terugkijken op een kwart eeuw hardlopen.
De inschrijving sluit op de wedstrijddag om 18.00 uur. Na-inschrijving is niet mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.vitalcentreraalterun.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.