Vaccinatielocatie Olst-Wijhe naar Holstohus

Vaccinatielocatie Olst-Wijhe naar Holstohus

OLST/WIJHE – Iedereen die zich in de gemeente Olst-Wijhe wil laten vaccineren tegen het coronavirus is vanaf 1 juni (met of zonder afspraak) welkom in het Holstohus.

Daar kan iedereen vanaf dan terecht voor een herhaalprik, boostervaccinatie of de basisserie. De vaccinatielocatie was tot 25 mei te vinden bij ’t Spoc. Ondanks dat de vaccinatiegraad in Olst-Wijhe op 90 procent ligt, worden er in de gemeente nog steeds prikken gezet. Het grootste deel bestaat uit herhaalprikken voor 60-plussers en mensen met een ernstige afweerstoornis. “Toch worden er elke week ook nog eerste en tweede prikken gezet”, vertelt Sebastiaan van Buuren, programmamanager Covid-19 van GGD IJsselland. Op ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties zie je op welke dag en tijd je bij het Holstohus (of een locatie in een andere gemeente) terecht kunt voor een coronaprik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.