Twee gratis voorstellingen voor mantelzorgers

Twee gratis voorstellingen voor mantelzorgers

REGIO – Stichting Evenmens bestond vorig jaar oktober veertig jaar. Daarom presenteert de welzijnsorganisatie op vrijdag 3 juni twee gratis theatervoorstellingen in het ZINiN Theater in Nijverdal voor mantelzorgers, zorgvragers en vrijwilligers.

Om 14.30 uur is er een voorstelling voor mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. In de avond volgt om 18.30 uur een voorstelling voor jonge mantelzorgers en hun gezin. ’s Middags vertalen de acteurs en muzikant echte ervaringen en persoonlijke verhalen van mantelzorgers direct naar het podium. Een voorstelling waar met veel gevoel, humor en herkenning het dagelijkse leven van mantelzorgers vertolkt wordt. ’s Avonds volgt een ander programma, waarbij de bezoekers op een actieve, laagdrempelige en positieve manier worden bewust gemaakt van hun eigen zorgende/sociale rol in het gezin. Aanmelding (uiterlijk 30 mei) via: www.evenmens.nl/theatervoorstelling of bel. 0548 638 830. Iedereen uit de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden, Ommen, Twenterand, Raalte en Olst-Wijhe is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.