‘Terug naar toen’ in première op Festival de Kolk

0229630_Terug.jpg
.

‘Terug naar toen’ in première op Festival de Kolk

OLST/DEN NUL – ’t Olster Erfgoed presenteert op zondag 29 mei, tijdens Festival de Kolk rondom het Infocentrum IJssel Den Nul, de korte speelfilm ‘Terug naar Toen’.

Het verhaal handelt over Ans en Mans, een echtpaar uit de negentiende eeuw dat op tijdreis gaat. Die rollen worden gespeeld door Gerida van Gerrevink en Lex Rutgers. Ze gaan op bezoek bij de historische vereniging ’t Olster Erfgoed en herkennen daar veel uit hun eigen tijd. In het humoristische verhaal komen veel activiteiten van vrijwilligers van ’t Olster Erfgoed voorbij: het restaureren van voorwerpen, het digitaliseren en archiveren, het exposeren, een tijdschrift maken, enz. De film is gemaakt door de video-werkgroep van de vereniging. Festival de Kolk wordt georganiseerd in het kader van het 10-jarig bestaan van het Infocentrum. Tussen 11.00 en 17.00 is daar van alles te doen. Van een (streekproducten)markt tot culturele activiteiten. Terug naar Toen is de hele dag te zien in de filmzaal aldaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.