Team Lef doet voor de tiende keer mee aan Roparun

0227796_TeamLef.jpg
.

RAALTE – Team Lef Raalte doet in het Pinksterweekend weer mee aan de Roparun. Voor de tiende keer alweer. Met een team van acht lopers, vier fietsers, chauffeurs, navigators, fysiotherapeuten en basiskampmedewerkers leggen ze dan weer 550 kilometer af van vliegveld Twente naar de Coolsingel in Rotterdam. Nog één keer volledig door Nederland (van noord naar zuid en van oost naar west).

De opbrengst van de Roparun komt ten goede aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Stichting Roparun kent dit toe aan doelen of projecten die de missie van Roparun uitdragen: ‘Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.
Team Lef heeft inmiddels een gezamenlijke testloop van 160 kilometer gehad. Dit om te trainen voor alles wat er tijdens het Pinksterweekend van 4 juni tot en met 6 juni te wachten staat. “Maar we kunnen dit natuurlijk niet alleen”, zo laat Team Lef weten. “We hebben alle hulp nodig om samen voldoende geld in te zamelen, niet alleen om mee te kunnen doen, maar daarnaast ook geld te kunnen doneren aan de Roparun.” Zie verder www.teamlefraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.