Team Brandweer IJsselland naar Alpe d’HuZes

0230231_Team_Brandweer_IJsselland.jpg
.

ZWOLLE – Nadat het twee keer is uitgesteld, gaat het nu dan eindelijk gebeuren. Op zondagavond 29 mei vertrekt het team van Brandweer IJsselland richting de Alpe d’Huez. Het team doet op donderdag 2 juni mee aan de Alpe d’HuZes. Dit met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Van maandag 30 mei tot en met woensdag 1 juni staat het programma in het teken van de voorbereiding. Donderdag 2 juni volgt de ‘grote’ dag om de Alpe d’Huez te beklimmen. In totaal doen die dag vijfduizend deelnemers mee. Het is de bedoeling om de berg maximaal zes keer te bedwingen. Dat mag fietsend en lopend. Om 04.30 uur is de eerste start, waarna er tot 20.00 uur tijd is om te finishen.
“De onmacht die ontstaat door kanker kunnen wij omzetten in kracht”, zo meldt team Brandweer IJsselland. “Dit doen we door samen met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen te verleggen. De één houdt het bij één keer omhoog en anderen gaan er voor om meerdere malen de berg te beklimmen. Dit doen we met de collega’s die niet meer in ons midden zijn, maar in onze gedachten.”

Het team is te volgen via https://m.facebook.com/teambrandweerijsselland of de website opgevenisgeenoptie.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.