Swinging Lady’s op zoek naar nieuwe leden

Swinging Lady’s op zoek naar nieuwe leden

RAALTE – Zangkoor Swinging Lady’s uit Raalte en omgeving is op zoek naar nieuwe leden. Het koor zingt een keer per veertien dagen (in de even weken) op de donderdagavond in de Buut bij Swaenewoerd. De repetities duren telkens van 19.15 tot 21.15 uur. Het koor heeft leden uit Raalte en buurtdorpen. Het doel is gezellig samen zingen en daarom treedt het koor ook niet op voor publiek. Het repertoire is vooral Engelstalig en varieert van klassiek tot ballads en popsongs. Het koor staat onder leiding van dirigente Marije Rommes. Spreekt dit je aan en wil je graag zingen bij het koor neem dan contact op met Maria Schrijver, mob. 06-10765977 (tussen 19.00 uur en 20.00 uur) of e-mail m.schrijver@outlook.nl. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie of als je een keer wilt komen kijken tijdens een repetitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.