Starterscafé in Brasserie Dertien in Heeten

Starterscafé in Brasserie Dertien in Heeten

RAALTE – Het Startersloket Raalte houdt op woensdag 1 juni een starterscafé in Brasserie Dertien in Heeten voor ondernemers in de gemeente Raalte die een eigen bedrijf zijn gestart of willen beginnen.

Daarbij kunnen zij andere ondernemers ontmoeten, vragen stellen, hun ervaringen delen en hun netwerk vergroten. Het starterscafé duurt van 11.00 tot 12.00 uur. De toegang is gratis en aanmelding is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het starterscafé wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel. Voor meer informatie zie www.startersloketraalte.nl/ of mail naar hallo@startersloketraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.