Sam’s Kledingactie voor schoolkinderen in Oeganda

REGIO – Sam’s Kledingactie presenteert op zaterdag 7 mei weer een landelijke actiedag. Kleding en schoenen kunnen dan weer op diverse plaatsen worden ingeleverd. In Salland is dat mogelijk in Dalfsen, Hoonhorst, Heino, Lemelerveld, Olst en Vilsteren. Op maandag 9 mei is er bovendien nog een actie in Lettele.

Dit voorjaar is er nogmaals gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda zodat zij, wanneer Corona voorbij is, weer terug naar school kunnen. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden zijn niet welkom.
Inleveren kan (op zaterdag 7 mei) tussen 9.00 en 12.00 uur bij de Rooms Katholieke Kerk aan de Wilhelminastraat 21 in Dalfsen en van 8.00 tot 12.00 uur aan de Kerkstraat in Hoonhorst. De Sam’s vrijwilligers zijn die dag verder te vinden bij de parkeerplaats aan de Paalweg in Heino (van 10.00 tot 11.30 uur), bij het Parochiecentrum aan de Posthoornweg 6 in Lemelerveld (van 9.00 tot 12.00 uur), bij de familie Kappert aan de Boskamp 54 in Olst (van 8.00 tot 20.00 uur) en bij de Hooiberg aan de Borrinkdijk in Vilsteren (van 8.30 tot 10.30 uur). Tenslotte is er op 9 mei nog een actiedag bij Holvo landbouwmechanisatie aan de Bathemseweg 23 B in Lettele (8.00 tot 17.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.