Salland Café over fondsen en subsidies

Salland Café over fondsen en subsidies

REGIO – ‘Poen poen poen poen’, dat is de titel van het Salland Café dat op dinsdagavond 17 mei plaatsvindt in het gemeentehuis van Olst-Wijhe. Centraal staan fondsen en subsidies. Het programma is bedoeld voor maatschappelijke initiatiefnemers en ondernemers.

Bij de aftrap komen vertegenwoordigers van een aantal initiatieven aan het woord: Het Theaterschip Deventer; de samenwerking binnen de Culturele Coalitie Olst-Wijhe; slim ondernemerschap in Holten en de financiering van dorpskamer/museum Averlo Frieswijk/Schalkhaar. Daarna kunnen de bezoekers meedoen aan een van de zes workshops: VSBfonds & Oranjefonds, Basisbeginselen fondsen/subsidies, Subsidies voor ondernemers, Crowdfunding, Geld zonder geld en Van idee naar plan.
Aanvang is om 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur. Kijk voor het volledige programma en aanmelding op www.dekrachtvansalland.nl. Deelname is op volgorde van aanmelding.
Meer weten? Bel of mail naar Giny Hoogeslag, 06 13 48 89 37, g.hoogeslag@overijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.