Reünie ter ere 12,5-jarig bestaan BNI de Wouw

RAALTE – BNI de Wouw, de Raalter afdeling van de internationale netwerkclub BNI, viert op donderdag 19 mei het 12,5 jarig bestaan. Dat gebeurt met een reünie bij Brasserie Op Duur in Den Nul.

“Een mijlpaal die je samen moet vieren” zegt André Duteweert, voorzitter van de twintig leden tellende Chapter in Raalte. “En omdat de succesformule van de businessclub gebaseerd is op ‘ontmoeten’ is een reünie met leden en oud-leden de uitgelezen vorm.”
De leden van BNI ontmoeten elkaar wekelijks tijdens een vroeg ontbijt. Duteweert: “We starten stipt om 7 uur en hebben sessies van anderhalf uur. In de bijeenkomst houden we pitches, trainingen en delen we resultaten. Hierdoor creëer je een sterke vertrouwensband. De leden worden ambassadeurs van elkaar en bevelen elkaar aan in hun zakelijke netwerk. En dat levert weer concrete opdrachten en omzet op.”
Geven loont is het centrale thema van elke BNI-afdeling. Duteweert: “Of dat werkt? Tot nu toe heeft dit concept de leden 23.540.647,20 euro omzet opgeleverd. Maar omzet is niet het enige doel. Inzicht krijgen in elkaars expertise, de persoonlijke vriendschappen en de zakelijke samenwerkingen die door de samenkomsten ontstaan zijn minstens zo waardevol.”
Oud-leden zijn van harte welkom bij de reünie op 19 mei en kunnen zich aanmelden via www.bnidewouw.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.