Recorddrukte bij Orangepop in Nieuw Heeten

0228166_BohFoiToch.jpg
.

NIEUW HEETEN – Het was afgelopen Koningsdag flink druk tijdens Orangepop in Nieuw Heeten. Medeorganisator Sander Schiphorst schat dat verspreid over de hele dag zo’n twee- tot drieduizend mensen het gratis popfestival bezochten. Een record, zo vertelt hij. “Het is natuurlijk lastig om het aantal precies te schatten omdat we geen entree vragen, maar op basis van de muntverkoop en de ervaringen van eerdere jaren, denken we aan dergelijke aantallen”, vertelt hij. “Normaal gesproken beginnen we om 15.00 uur, maar dit jaar stond de eerste band er al om 13.00 uur. Dat was Stoer, een Jovink-coverband uit de regio. En dat trok dus meteen al wat vrienden en bekenden van de band. Vanaf 15.00 uur stond het plein ramvol. Dat was toen Boh Foi Toch (foto, red.) begon te spelen. De sfeer was geweldig, jong en oud, iedereen had goede zin.” Naast Stoer en Boh Foi Toch waren er onder andere ook optredens van de Paloma’s, Jody Bernal, Mart Hoogkamer en Outsiders. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.