Qbuzz tekent bezwaar aan tegen gunning busconcessie IJssel-Vecht

ZWOLLE – Vervoerder Qbuzz heeft bezwaar aangetekend tegen de gunning van de busconcessie IJssel-Vecht aan EBS. Op 12 april maakten de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel bekend de gezamenlijke 13-jarige busconcessie te gunnen aan EBS. Het bezwaar van Qbuzz wordt in een juridische procedure behandeld. Ondertussen loopt de implementatie voor de busconcessie door.
De busconcessie gaat in december 2022 van start in het noordelijke deel van de Veluwe en Midden-Overijssel. Dit omvat onder meer het stadsvervoer in Apeldoorn en Zwolle. Vanaf december 2023 verzorgt de nieuwe vervoerder ook het OV in de regio IJsselmond en Lelystad.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.