Prince-tribute in Nicolaaskerk in Heino

0228112_Beautiful_Strangers.jpg
.

HEINO – Een van de allerbeste Nederlandse Prince-tributebands, Beautiful Strangers, speelt op zaterdag 14 mei in de protestantse Nicolaaskerk in Heino. Het concert wordt georganiseerd door Live Music Heino en begint om half negen.

Beautiful Strangers’ werd opgericht na de dood van Prince (2016) toen acht professionele muzikanten meededen aan een herdenkingsbijeenkomst. Deze tributeband brengt muzikale topkwaliteit. Zanger David Dam brak door in 2014 dankzij The Voice of Holland. Kris Rietveld zong mee met Duncan Laurence op het Eurosongfestival. Anan den Boer speelde toetsen bij Kane en Alain Clark. Willem van der Krabben drumde bij Jett Rebel en Tim Akkerman. Trombonist Efe Erdem en saxofonist Marc Mangin stonden op het podium met Doe Maar, Di-Rect en Anouk. De Spaanse bassist Joan Comaposada begeleidde onder andere Big Black & Beautiful.
Bezoekers kunnen vanaf half acht al terecht in het Kerkhuus (Canadastraat 2 in Heino) om de jas op te hangen en bij te kletsen. Kaarten kosten 21 euro in de voorverkoop (alleen via de site) en 26 euro aan de zaal. Meer info: www.live-music-heino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.