Poorten Hof van Eigenaardigheden weer geopend

Poorten Hof van Eigenaardigheden weer geopend

RAALTE – De poorten van Hof van Eigen-aardigheden in Raalte zijn weer elke eerste zondag van de maand (tot oktober) geopend voor het publiek. Deze landschapstuin van Jaap en Gerda Tijs aan de Krieghuusweg 7a in Raalte meet ongeveer 1,2 hectare. Het kabouterpad door het bos leidt naar de hostatuin, de bloementuin, kiwiboog, kruidentuin, bibliotheek en de bijenstal. Voorbij de koffiehoek komt de bezoeker langs de bordertuin en de oude moestuin. Verder naar achteren liggen een kwekerijhoek en een grote vijver. Daarnaast is er veel fruit en een bescheiden wijngaard. De tuin is eventueel ook te reserveren voor groepen. Bel daarvoor naar 06-13137911 of 06-29924443 of mail gerda@tijs.com of jaap@tijs.com. De entree bedraagt 5 euro (inclusief koffie/thee met wat lekkers). Eventuele vrijwilligers die bewoners van verzorgingshuizen begeleiden, mogen gratis naar binnen. Zie verder www.bezoekmijntuin.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.