Optocht Raalte: Lemelerveld pakt volledige erepodium bij de wagens

0230118_CarnavalI.jpg
.

RAALTE – Lemelerveld pakte afgelopen zondag het volledige erepodium in de prestigieuze categorie ‘wagens’ tijdens de optocht in Raalte. Op de eerste plek eindigde wagenbouwgroep Simpel met hun creatie ‘Make carnaval, not war’; op de tweede plek de Paria’s met ‘Na twee jaar op z’n gat, gaat ook het circus weer op pad’ en op de derde plek Brasil met ‘Wij zijn nog steeds besmet met het carnavalsvirus’. Op de foto trouwens de ‘vreemde vogels’ van de Nulse Natjes, die de eerste prijs pakten in de categorie ‘grote groepen’. De optocht trok weer veel bekijks. De verplaatsing naar de lente maakte dat het weer ook wat ‘publieksvriendelijker’ was. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.