Open dag bij Zorgboerderij ’t Hamel

Open dag bij Zorgboerderij ’t Hamel

WIJHE – Zorgboerderij ’t Hamel in Wijhe bestond op 1 februari 12,5 jaar. Sinds 1 augustus 2009 wordt daar dagbesteding voor ouderen aangeboden. Om hier wat uitgebreider bij stil te staan is er op zaterdag 7 mei een open dag. Iedereen is welkom tussen 13.30 en 17.00 uur.

Er is gelegenheid om de boerderij, de ruimtes en het erf te bekijken. Vanzelfsprekend zijn de eigenaren, medewerkers en vrijwilligers aanwezig om tekst en uitleg te geven over de activiteiten op ’t Hamel. Daarnaast zijn er verscheidene activiteiten, zoals een demonstratie houtdraaien, flensjes bakken, verkoop van lekkere baksels voor Let’s Go, muziek en zang in het dialect, steltlopen en sjoelen. Daarnaast wordt er ook meer informatie gegeven over IJsselhoeven. Uiteraard is er ook wat te drinken met wat lekkers erbij. Het adres is de Hamelweg 12 in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.