Open dag bij bunker Welsum

Open dag bij bunker Welsum

WELSUM – Op zaterdag 21 mei wordt er voor het eerst sinds de renovatie een open dag gehouden in de IJssellinie-bunker bij Welsum. Deze LAACC-bunker (Light Anti Aircraft Control Centre), die vermomd was als boerenschuur, kan tussen 12.00 en 15.30 uur onder leiding van een gids worden bekeken. Ook is het mogelijk een wandeling te maken over de defensiedijk naar het landhoofd aan de IJssel, waar de stuw zou worden geplaatst. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon (2,50 euro voor kinderen tot 13 jaar). Pinnen is niet mogelijk; er kan alleen contant worden betaald. Het adres van de bunker is: IJsseldijk 5a, 8196 KA, Welsum. Zie voor meer informatie www.ijssellinie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.