Ook de eerste handtekeningen voor kindcentrum Wijhe gezet

0229793_Ondertekening_intentieovereenkomst_SMV_-_kindcentrum_Wijhe.jpg
.

OLST/WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe en school- en opvangbesturen De Mare, Mijnplein en de Bieënkorf hebben belangrijke stappen gezet voor het bouwen van een kindcentrum op de SPOC-locatie in Wijhe. Voor de bouw van het kindcentrum hebben de genoemde partijen vorige week vrijdag een intentieovereenkomst ondertekend met Stichting Maatschappelijk Vastgoed. SMV wordt de eigenaar en zal het gebouw ontwikkelen, onderhouden en verhuren aan de betrokken partijen. Naast de aanpassing van het bestemmingsplan moeten er ook andere zaken worden voorbereid voor de realisatie van het kindcentrum Wijhe. De eerste stap is het opstellen van een ontwikkelingsplan dat naar verwachting voor de zomer dit jaar klaar is. In dit plan staat hoe en wanneer het kindcentrum wordt gerealiseerd. Daarna gaat SMV aan de slag met een programma van eisen en het ontwerp voor het kindcentrum. Bij het ontwerp worden alle nodige partijen en belanghebbenden betrokken.

Foto (vlnr): Edwin Haasjes (de Biënkorf), Marlies Bulder (bestuurder de Biënkorf), Bart de Grunt (bestuurder Mijnplein), Marlous Siemelink (bestuurder de Mare), Ton Strien (burgemeester Olst-Wijhe) en Donald van der Veen (SMV).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.