Oefencross van Paardensportvereniging Heino

0228692_Waterbak.jpg
.

HEINO – Paardensportvereniging Heino presenteert op zaterdag 14 en zondag 15 mei de jaarlijkse oefencross bij de Berkendijk in Heino. Vanwege corona mocht hier de afgelopen twee jaar geen publiek bij zijn, maar dat is nu weer welkom. In totaal verschijnen 175 combinaties (pony of paard) aan de start.

De deelnemers komen uit heel het land. Zij springen over natuurlijke hindernissen in het bos, die door een groep vrijwilligers zijn gebouwd. Bijna aan het eind van het parcours maken zij zich op voor de altijd spectaculaire waterbak. Zaterdag om 9.30 uur starten de allerkleinsten aan de bixiecross. Aansluitend volgen de combinaties die het ‘hogere’ parcours volgen. Het programma gaat zondag vanaf 10.00 uur verder. De entree is gratis. Parkeren kan ter hoogte van de Berkendijk 17.

Foto: Yvonne Lugtenberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.