Nog plekken vrij bij Autorodeo Luttenberg

0229048_Autorodeo.JPG
.

LUTTENBERG – Op zondag 29 mei wordt de dertigste editie van de Autorodeo in Luttenberg verreden. De inschrijfavond is inmiddels al achter de rug, maar er zijn nog plekken voor coureurs beschikbaar. Meedoen? Stuur een mail met je gegevens naar: info@autorodeoluttenberg.nl of meld je aan via www.autorodeoluttenberg.nl. Er wordt weer gereden in drie klassen: tot 1600 cc, van 1600 cc tot 2000 cc en een superklasse van 2000 cc tot maximaal 2900 cc. De drie overblijvers van elke manche plaatsen zich voor de volgende ronde. De afvallers kunnen zich via de herkansingsmanche alsnog plaatsen voor de (halve) finales. Het terrein is weer te vinden aan de Butzelaarstraat, vlakbij de afslag richting Haarle. De autorodeo begint om 12.30 uur.

Foto: MD Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.