Muziekvereniging Salland zoekt materialen voor jubileumboek

Muziekvereniging Salland zoekt materialen voor jubileumboek

LIERDERHOLTHUIS – Muziekvereniging Salland uit Lierderholthuis is bezig met het samenstellen van een jubileumboek ter ere van haar 100-jarig bestaan. Alle leden, oud-leden en andere betrokkenen worden opgeroepen om hiertoe herinneringen, anekdotes en foto’s (in hoge resolutie, minimaal 150dpi) te delen met de makers. Mail hiervoor (voor 1 juli 2022) naar muziekverenigingsalland@gmail.com. Muziekvereniging Salland bestond overigens al op 6 januari dit jaar 100 jaar, maar in verband met corona is er eerder al voor gekozen om alle festiviteiten uit te stellen naar 2023. Het boek wordt gepresenteerd tijdens de feestelijke receptie op 7 januari 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.