Mini-expositie Eigen Kracht in het Annahuis

Mini-expositie Eigen Kracht in het Annahuis

RAALTE – De bezoekers van Ontmoetingscentrum ‘Kom d’r in’ in het Annahuis in Raalte zijn de afgelopen periode bezig geweest met het fotografieproject ‘Eigen kracht’. De resultaten zijn daar tot en met juli te zien.

Bij Kom d’r In zijn mensen met beginnende geheugenproblemen elke donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur welkom om gezellig een bakkie te komen doen. Dat geldt ook voor hun mantelzorger(s), vrienden, buren of kennissen. “Door het maken van foto’s en bekijken van de resultaten hebben we een mooi middel om herinneringen op te halen bij mensen met geheugenproblemen en dementie”, leggen Marleen Karkdijk en Jannie Melenboer van het ontmoetingscentrum uit. “Het kan helpen bij het aangaan van gesprekken en het leggen van verbinding.”
De bezoekers leerden van Sterre Delemarre hoe ze het beste foto’s kunnen maken. Ze gingen vervolgens elke week met een ander thema de slag. Wethouder Gerria Toeter verricht op 12 mei de officiële opening (voor genodigden) van de expositie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.