Lenteplein ter ere opening tuinen van De Roode Hoeve in Nijbroek

0229650_Tuin.jpg
.

NIJBROEK – De tuinen van De Roode Hoeve in Nijbroek zijn vanaf Hemelvaartsdag 26 mei weer geopend voor het publiek. Dat wordt gevierd met een vierdaags ‘Lenteplein’.

Tijdens dit openingsweekend (donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei van 10.00 tot 17.00 uur) en het daarop volgende Pinksterweekend (4, 5 en 6 juni) kunnen bezoekers weer genieten van alles wat groeit en bloeit rond deze monumentale IJsselhoeve, zoals de grote landschapstuin in Engelse stijl, de mooie door hagen omsloten bordertuinen en het eindeloze landschap erom heen. Op het erf en onder de kapschuur is een ‘Lenteplein’ ingericht waar de bezoekers een mooi aanbod aan stekken uit eigen tuinen, andere planten, zelf gesmede plantensteunen, obelisken en een collectie aan tuinbrocante kunnen vinden.
De Deel is dit seizoen in een romantische Engelse herenkamer ingericht en in de Achterzaal kunnen de bezoekers weer veel inspiratie opdoen voor romantisch tafelen. In de botanische Tuinkamer is koffie/thee met een versnapering verkrijgbaar. Buiten zijn zitjes.

De Roode Hoeve is te vinden aan de Middendijk 14 in Nijbroek, tel. 0571-291670, mob. 06-34035581. Zie verder www.tuinenderoodehoeve.nl of mail: info@tuinenderoodehoeve.nl. Facebook: tuinenderoodehoeve.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.