Ladies Day bij Ramele

Ladies Day bij Ramele

RAALTE – Op zaterdag 11 juni vindt een nieuwe editie van de Ladies Day plaats bij Racketcentrum Ramele in Raalte. Het gaat om een damesdubbeltoernooi voor leden en niet-leden.

De Ladies Day wordt georganiseerd door Ingrid Vree Egberts, Dianne Schrijver en Ingrid Jansen; alle drie lid van Tennisvereniging Ramele Raalte. De deelnamekosten bedragen 14 euro (inclusief koffie, wat lekkers en lunch) per persoon. Opgave (voor 1 juni) via mvmsalland@gmail.com of via het formulier dat verkrijgbaar is bij de bar van het racketcentrum. Graag van beide speelsters de naam, het telefoonnummer en de speelsterkte vermelden. Het toernooi duurt van 9.30 tot 14.30 uur. Elk koppel speelt drie keer veertig minuten. Voor meer informatie bel naar mob. 06-81383067.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.