Labyrintloop voor wereldvrede

Labyrintloop voor wereldvrede

LUTTENBERG – Sinds 2008 wordt elk jaar op de eerste zaterdag van mei Wereld Labyrint Dag gevierd. Dit is een initiatief van The Labyrinth Society, een Amerikaanse organisatie voor het ondersteunen van iedereen die labyrinten maakt, onderhoudt, ermee werkt. Ook het Leylijn Labyrint in Luttenberg haakt aan. Het is de bedoeling dat alle belangstellenden (jong en oud) op zaterdag 7 mei om 13.00 uur door het labyrint op de berg lopen om stil te staan bij vrede en harmonie. Iedereen is welkom. Deelname is gratis; opgave vooraf is niet nodig. Zie verder www.leylijnlabyrintluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.