Jennie Pruim benoemd tot erelid van Omheining

0229025_Jennie_Pruim.jpg
.

HEINO – Jennie Pruim is vorige week woensdag, tijdens de Algemene ledenvergadering van de Vereniging voor Heemkunde Omheining, benoemd tot erelid. In 1980 stond zij aan de wieg van Omheining in Heino. Al 41 jaar zet zij zich met hart en ziel in voor de vereniging. Vanaf de oprichting tot september 2012 was zij secretaris van het bestuur. Als archivaris en lid van de werkgroep documentatie bouwde Jennie voor Omheining een volledig archief op met foto’s, krantenknipsels en andere documenten die regelmatig worden gebruikt voor historisch onderzoek en als bron voor interne en externe publicaties. Zelf publiceert Jennie regelmatig artikelen over de historie van de voormalige gemeente Heino in het contactblad OmHeino. Ze is coauteur van de Canon van Heino.
Mede door de inzet van Jennie is Omheining nu een bloeiende vereniging met meer dan achthonderd leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.