Inzameling oud ijzer en statiegeldflessen door Scouting Raalte

Inzameling oud ijzer en statiegeldflessen door Scouting Raalte

RAALTE – Scouting Raalte start op zaterdag 7 mei met een nieuwe jaarlijkse inzamelingsactie. De leden van de scouting gaan dan langs de deuren in Raalte om oud ijzer en statiegeldflessen in te zamelen. Dit ter vervanging van de bekende ‘Heitje voor een karweitje’-actie.

Het doel is hetzelfde; de contributie laag houden en zo scouting voor iedereen toegankelijk houden. Bij oud ijzer gaat het om alle metalen, RVS (roestvrij staal), rood koper, brons, messing, stroomkabels, nikkel, frisdrankblikjes, bierdopjes en deo- en haarlakbussen. Elektrische apparaten worden niet in ontvangst genomen. Op de parkeerplaats van Fource (voorheen Karwei) aan de Acacialaan komt bovendien een
een inzamelpunt, waar iedereen tussen 9.30 en 15.00 uur het oud ijzer en de statiegeldflessen zelf kan komen brengen. Veel oud ijzer in de aanbieding en niet in de gelegenheid om dat zelf te brengen, dan is het eventueel mogelijk om dat te laten ophalen. Voor meer informatie daarover mail naar oudijzer@scouting-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.