Inspiratieavond voor bestuurders verenigingen

Inspiratieavond voor bestuurders verenigingen

OLST – Ut Huus presenteert op maandagavond 16 mei een inspiratieavond in het teken van ‘bestuurlijke vernieuwingen’ in het Holstohus. De avond is bedoeld voor bestuurders van (sport)verenigingen uit de gemeente Olst-Wijhe. Op het programma staan twee inspiratiesessies.

Het ene onderwerp is ‘modern besturen’ van verenigingen. In deze sessie wordt ingegaan op de praktische zaken rondom het vinden van nieuwe bestuursleden en hoe belangrijk ‘modern’ besturen daarbij is. De andere sessie gaat over sociale veiligheid bij sportverenigingen, een heel actueel thema. Wat houdt dit in en hoe krijgt dit vorm bij de vereniging? De bezoekers kunnen zelf kiezen aan welke sessie ze mee willen doen.
Aanvang is om 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Het programma wordt vanaf circa 21.15 uur afgesloten met een borrel. Deelname is gratis. Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk 12 mei onder vermelding van naam, vereniging en welke sessie bij Arthon Jansen: a.jansen@uthuus.nl. Voor meer info bel naar Lian Kolkman: 06 – 19 40 30 31.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.